Online Profetische Mentorschap Groep

De Online Profetische Mentorschap Groep is open voor nieuwe aanmeldingen. Deze groep begint in maart 2024 en is bedoeld om mensen te helpen in de Geest van wijsheid en openbaring te profeteren in elke invloedsfeer van de samenleving, inclusief de gemeente.

Arleen: ‘Een aantal jaar geleden heb ik geprofeteerd dat God een nieuwe generatie profeten als Elijah aan het doen opstaan is. Deze profeten zullen voor koningen, heersers en voor leiders in elk van de verschillende invloedssferen van de maatschappij staan en het woord van God over hen uit spreken met wijsheid en met kracht. Ook zullen zij over koninkrijken, steden en ondernemingen profeteren. En hun woorden zullen tot stand komen.’

Om dit te bereiken is in 2021 de eerste Online Profetische Mentorschap Groep (OPM) van start gegaan. Deze wordt door Arleen Westerhof geleid. Arleen is de oprichter en leider van de Nederlands Profetische Raad en de medeleider van de Europese Profetische Raad. Zij coacht profeten uit heel de wereld. Al meerdere jaren is zij gevraagd om profetische mensen in Nederland te coachen. De OPM biedt deze mogelijkheid.

Wat is het doel?

Het doel van OPM is om een gezonde en volwassen profetische cultuur in Nederland en in België te zien ontstaan en om profeten te helpen opstaan en hun plaats in te nemen zowel in de gemeente als in de maatschappij. Ook is het de bedoeling dat OPM een gemeenschap zal zijn van profetische mensen die elkaar ondersteunen o.a. door een besloten OPM Facebook pagina.

Voor wie?

OPM is voor profetische mensen die ervaring hebben met profetie en die willen groeien in vrijmoedigheid en in accuraatheid in het profeteren. Ook is deze groep voor mensen die profetische teams in hun gemeente leiden of die hier lid van zijn.

Wat je kunt verwachten

1. Twee keer per maand onderwijs van Arleen om je te helpen groeien in je visie omtrent de profetische bediening en omtrent het koninkrijk.
2. Mogelijkheid om je vragen over profetie en het functioneren in het profetische te stellen.
3. Mogelijkheid om online te oefenen in het profeteren onder de begeleiding van ervaren profeten.
4. Mogelijkheid om te oefenen in het profeteren over mensen die in de verschillende invloedsferen van de maatschappij actief zijn.
5. Mogelijkheid om bijgespijkerd te worden in kern onderwerpen.
6. Mogelijkheid tot het deelnemen aan de profetische community.
7. Elke donderdag een gebedstijd van 45 minuten.

Daarnaast zal er een overzicht zijn met Dr. Arleen’s reisschema en spreeklocaties, zodat mensen hierbij aanwezig kunnen zijn. Deze kans zal exclusief voor OPM leden verstrekt worden.

Wanneer begint het?

Nieuwe deelnemers zullen in het begin van maart 2024 instromen. 

Kosten per persoon

> 25 euro per maand / 300 euro per jaar.

> Deelname minimaal 1 jaar. 

Aanmelden / Interesse

Als je interesse hebt om deel te nemen aan OPM, vul dan onderstaand formulier in. Je aanmelding zal worden beoordeeld en vervolgens krijg je antwoord of je al dan niet wordt uitgenodigd om aan de OPM deel te nemen.

Aanbevelingen

Video afspelen

Ik heb als een heel fijn warm bad ervaren. Allemaal profetische mensen bij elkaar. Je hebt het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Het is voor mij een bemoediging geweest en een rugdekking. Ik kan mijn ideeën hier kwijt. Ik kan ze hier neerleggen en erover praten in een veilige omgeving. Dat is het beste wat je kan hebben.

Video afspelen

Het heeft mij zoveel meer gebracht dan ik aan het begin verwacht had. Het is zo mooi om online en af en toe in reallife met profetische mensen samen te zijn die dezelfde ontdekkingsreis aan het maken zijn. Het onderwijs is zo zuiver, mooi en diep. Het heeft me heel veel meer vrijmoedigheid gebracht en heel veel meer besef van de omvang en de kracht van de roeping die God op me leven heeft gelegd.